Rendőrségi összesítő

2022.05.09. 14:40

Negatív mérleg: balesetek, ittas sofőrök, jogsi nélküli sofőrök hétvégéje volt ez

Három napon belül tizenhárom baleset, és több ittas sofőr esetében kellett intézkednie az egyenruhásoknak.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei számos alkalommal intézkedtek az elmúlt hétvégén. Három személyi sérüléssel járó és tizenhárom anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt, valamint hat személyt elfogtak és tizennégy személyt állítottak elő az egyenruhások. Ittas járművezetőkkel szemben tíz alkalommal kellett intézkedni. 

A helyi járőrök Komáromban állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő férfit május 6-án hajnalban. Az iratok ellenőrzését követően alkoholszondát alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív lett. A 30 éves férfit előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a mérési eredmények alapján büntetőeljárást indítottak vele szemben, vezetői engedélyét pedig elvették.

A járőrök Tatán ugyancsak felfigyeltek egy sofőrre, akiről tudták, hogy nincs vezetői engedélye. Az autót megállították, majd ellenőrizték az iratokat. A 24 éves sofőr valóban nem rendelkezett jogosítvánnyal, a járművet ideiglenesen kivonták a forgalomból, a forgalmi engedély érvényességi ideje pedig lejárt. A mocsai nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak ellene, majd őrizetbe vették, adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában