Súlyos testi sértés

2022.04.26. 16:32

Ököllel ütötte, megrugdosta és a falba verte az oroszlányi férfi az ismerőse fejét (videó)

Egy év, hét hónap letöltendő és három év, nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott a bántalmazó.

Kemma.hu

Forrás: Komárom--Esztergom Megyei Főügyészség

A Tatabányai Járásbíróság súlyos testi sértés ügyében mondott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki a vádirat szerint 2021. április 5-én délután Oroszlányban szólalkozott össze egy régi ismerősével. A támadó a másik férfit lefejelte, majd többször ököllel megütötte, végül mikor a földre rogyott, belerúgott. A sértett ezután felállt, mire támadója újra odalépett hozzá, újra ököllel ütötte, aztán a ház falához lökte és a sértett fejét a falba verte. A vádlott cselekményéről videófelvétel is készült. 

A bántalmazás következtében sértettnek a bal szeme felett vérgyüleme, duzzanata keletkezett és nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A történteket szemtanúk jelentették be a rendőrségen, akik az elkövetőt a helyszínen elfogták. A bíróság egy év hét hónap végrehajtásában, három év nyolc hónap próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a büntetésben. A büntetővégzés jogerős, melyet az ügyész is tudomásul vett, tudtuk meg dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészég sajtószóvivőjétől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában