Utoléréses karambol

2022.04.01. 15:37

Fotókon a kamionbaleset: 3 nyerges vontató ütközött az M1-esen Tatánál

Az M1-es érintett szakaszán jelentős torlódás alakult ki, a forgalom ugyanis csak a belső sávban haladt. A kiérkező tűzoltóegységek áramtalanították a járműveket.

Kemma.hu

Mint arról beszámoltunk, komoly baleset történt az M1-esen április 1-jén, pénteken reggel, nem sokkal a Tatabányai tömegkarambol után, ahol hét autó ütközött. Az autópálya 70-es kilométerszelvényénél, Tata térségében, a Budapest felé vezető oldalon történt utoléréses balesetben 3 kamion karambolozott. Az M1-es érintett szakaszán a forgalom a belső sávban halad. A kiérkező tűzoltóegységek áramtalanítják a járműveket.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, a balesethez a tatabányai és a komáromi hivatásos tűzoltók, valamint a megyei katasztrófavédelmi szolgálat érkezett a helyszínre. Az egységek áramtalanították a járműveket, az ütközés következtében kifolyt olajat felitatták, majd a helyszínt biztosították. A balesetnél a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett folyt a tűzoltói beavatkozás.  A forgalom csak a belső sávban haladt az érintett útszakaszon, ezért jelentős torlódás alakult ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában