Ülés

2022.04.06. 14:00

Családi horror Tokodon: késsel szúrta halálra férjét az ittas feleség

Az ittas nő a vita hevében szíven szúrta a férjét, akin már a kiérkező mentők sem tudtak segíteni. A nő ügyében pénteken születhet ítélet a bíróságon.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, április 6-án előkészítő ülést tartottak annak a tokodi nőnek az ügyében, aki férjét egy 8,5 centiméter pengehosszúságú késsel szívtájékon szúrta. Dr. Szabó Ferenctől, a törvényszék szóvivőjétől megtudtuk, hogy a az ülés nem lett eredményes, mert a feleség nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról. A pénteki tárgyaláson ítélet születhet.

Ittasan balhéztak

A vádirat szerint az ittas állapotú feleség és a szintét ittas férj 2020. április 19-én 16 óra körüli időben a tokodi lakóhelyükön vitatkozni kezdtek. A nő a konyhaasztalról felvett egy 8,5 centiméteres pengehosszúságú kést, majd kezét felemelte és a vele szemben álló férjét egy alkalommal, felülről lefelé irányuló mozdulattal nagy erővel szívtájékon megszúrta. A férfi a szúrás után visszaindult a szobába, de néhány lépés után a földre esett.

Sokkolták a gyerekeket a történtek

A nő ezt észlelve letérdelt a férje mellé és felhívta telefonon a lányát, akinek elmondta, hogy megszúrta az édesapját. A lány felhívta a testvérét, aki a házhoz ment. A fiú az ismerősét kérte meg, hogy hívjon mentőt, majd kiabálni kezdett anyjával és egy alkalommal megütötte az arcát. Ezt követően megérkezett a helyszínre a nő másik gyermeke, aki szintén kiabált vele és számon kérte rajta a történteket. Erre az anya kiszaladt a házból, az udvaron eldobta a kést és elbújt a telek hátsó részén lévő fák között.

Belehalt a szúrásba

A mentőszolgálat munkatársai 17 óra 11 perckor érkeztek a helyszínre, ellátták a férfit, aki a szakszerű orvosi ellátás ellenére a szúrás következtében a helyszínen életét vesztette. A kiérkező rendőrök a kert végén lévő erdős részen tartózkodó feleséghez mentek, megbilincselték és előállították őt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában