Beismerte a kifosztást

2022.04.09. 18:09

300 ezret lopott a lábatlani kocsmában, matt részeg férfi volt az áldozat

Az ittas állapota miatt védekezésre képtelen férfi pénztárcáját lopta ki annak zsebéből. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Mint arról korábban beszámoltunk, a tettes 2021. október 21-én nem sokkal 21 óra előtt a lábatlani kocsmában egy erősen ittas, így védekezésre képtelen férfitól, annak állapotát kihasználva, ellopta a zsebében lévő pénztárcáját, amiben 300 ezer forintnyi készpénz, valamint a sértett iratai voltak. A 33 éves gyanúsított a tárcát átkutatta, az abban talált pénzt elköltötte. A sértett csak másnap fedezte fel az értékeinek hiányát, és időközben az üres tárcát valaki az udvarára be is dobta.

A károsult feljelentést tett, az esztergomi rendőrök pedig azonosították az elkövetőt, akit gyanúsítottként ki is hallgattak. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte, így ellene kifosztás miatt indult büntetőeljárás. Az Esztergomi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában