Szörnyeteg

2022.03.01. 14:00

Tatabányán csapott le a TEK: asztalhoz bilincselte, fogva tartotta párját a férfi (Videó)

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint vádat emelhetnek az élettársát bántalmazó és közös tatabányai házukban fogva tartó férfi ellen. A Tatabányai Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az eljárás iratait megküldték a Tatabányai Járási Ügyészség részére.

A rendőrség zaklatás, súlyos testi sértés kísérlete és személyi szabadság megsértése elkövetésének gyanúja miatt vettek őrizetbe egy 37 éves férfit 2021. május 28-án. A gyanú szerint Sz. Zs. 2021 áprilisától kezdődően több alkalommal bántalmazta és fenyegette élettársát közös lakásukban. A férfi többször bezárta a sértettet a házukba, de olyan is előfordult, hogy a konyhaasztal lábához bilincselve tartotta őt fogva közös otthonukban. 

A nő egy ismerősétől kért segítséget, aki értesítette a rendőrséget. A tatabányai egyenruhások 2021. május 27-én megjelentek a megadott tatabányai címen, ahonnan kijuttatták a sértettet. Másnap a Terrorelhárítási Központ munkatársaival tértek vissza a házhoz, ahol elfogták a bűncselekmények elkövetőjét. Sz. Zs.-t a tatabányai nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, kezdeményezésükre az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, amit a bíróság 2021. május 31-én elrendelt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában