Szerencsétlenség

2022.03.03. 13:09

Két embert gázolt halálra a vonat Tatán: a vasúti átjáróban történt a tragédia

A tóvároskerti állomásnál gázolt halálra egy nőt és egy férfit az EuroCity vonat. A helyszínelés miatt a vonalon 15-20 perces késésre kell számítani.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint március 3-án 12 óra 20 perckor gázolt a vonat Tatán. Gányai Balázs rendőr főhadnagytól, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy a tóvároskerti állomásnál két ember, egy férfit és egy nőt gázolt el a vonat. A balesetben mindkét személy a helyszínen életét vesztette.

A MÁVOINFORM közösségi oldalán arról számolt be, hogy Tatabánya és Tata között csak egy vágányon haladnak a vonatok, a baleseti helyszínelés miatt. A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon emiatt 15-20 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje. Mint írják, a Bécs felől Budapestre tartó 143-as Transilvania-Szamos EuroCity vonat Tóvároskertnél egy vasúti átjáróban két embert elgázolt. A fény- és félsorompó piros jelzést mutatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában