Lánglovagok

2022.03.12. 10:34

Előléptetések és dicséret a megye legjobb tűzoltóinak a nemzeti ünnepen

A március 11-én Budapesten tartott ünnepségen megyénk tűzoltói is elismerésekben részesültek.

Kemma.hu

Forrás: Katasztrófavédelem

Fotó: Szőke Péter

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 174. évfordulója tiszteletére rendeztek megemlékezést március 11-én Budapesten. Az ünnepség keretében elismerésben részesültek a jelenkor legjobbjai is.

Mint írják, Komárom-Esztergom megyéből Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere március 15-i hatállyal soron kívül előléptette tűzoltó főhadnaggyá Cseke László tűzoltó hadnagyot, a Tatabányai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokát. Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy főigazgató szolgálati feladatai kiemelkedő ellátása elismeréseként március 15-i hatállyal soron kívül előléptette Hidasi Zsolt Milán tűzoltó századost, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság főelőadóját.

Munkakörében hosszú időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként dicséretben és jutalomban részesítette Ilovszki Krisztián tűzoltó főtörzsőrmestert, az Esztergomi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában