Nem akart cipekedni

2022.03.21. 09:51

Babakocsival lopta a tévét Kisbéren, három telefont és egy órát is magával vitt

A kisbéri nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a helyi lakost, aki egy lakóházba ment be és hozott ki onnan ezt-azt.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A gyanú szerint a 31 éves férfi még tavaly szeptemberben jutott be egy kisbéri lakóházba, ahová nem meghívott vendégként érkezett. Érkezése után az egyik ablakszárnyat leemelte, majd a mögötte lévő ablaküveget betörte.

A férfi a lakásból egy televíziót, három telefont és egy órát vitt magával úgy, hogy a zsákmány elszállítását egy babakocsival oldotta meg. A feljelentést követően a kisbéri rendőrök azonosították az elkövetőt, akit a nyomozók gyanúsítottként ki is hallgattak.

A rendőrök egy telefon kivételével az összes lopott dolgot megtalálták és visszaadták a sértettnek. A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte, ellene lopás elkövetése miatt indult büntetőeljárás. A Kisbéri Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek – adta hírül a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában