Bilincsben

2022.02.01. 11:01

Toplistás női bűnözőt fogtak el – ennek az esztergomi zsaruk is örülni fognak

Az ország egyik legkeresettebb bűnözőjét fogták el a nógrádi rendőrök. A csaló nő ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben, esztergomi is.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Nógrád megyei rendőrök fogták el azt a 44 éves budapesti nőt, aki ellen már 11 elfogatóparancs volt érvényben. A sikeres akcióról a Nool.hu számolt be. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai január 30-án a kora délutáni órákban Budapesten, a XVII. kerületi Kaszáló utcában ellenőriztek és fogtak el egy 44 éves nőt, aki ellen csalás bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt 11 elfogatóparancs volt érvényben.

Európai elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene

A nő az országos toplistás körözöttek közt szerepelt mindaddig, amíg a Nógrád megyei rendőrök a főváros belterületén elfogták. A Salgótarjáni Járásbíróság európai elfogatóparancsot bocsátott ki ellene, valamint vele szemben az Esztergomi Járásbíróság négy, a Siófoki Járásbíróság két, a Székesfehérvári, a Kecskeméti és a Keszthelyi Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, valamint a Pásztói Rendőrkapitányság egy-egy elfogatóparancsa volt érvényben.

Állnéven foglalt szobát, majd fizetés nélkül távozott

A budapesti lakos számos alkalommal foglalt interneten keresztül álnéven szobát az ország különböző szálláshelyein. A hotelek által nyújtott szolgáltatások igénybevétele után minden alkalommal fizetés nélkül távozott, ezzel több százezer forint értékű kárt okozva a szállodáknak. Az egyenruhások a nőt elfogták és a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában