Figyelem

2022.02.04. 17:03

Szigorú ellenőrzések Tatabányán: célkeresztben a Tatabánya-Veszprém csarnokavató

A rendőrség is fokozottan készül a szombati csarnokavató mérkőzésre. Déltől éjfélig fokozott ellenőrzésre kell majd számítani egész Tatabánya területén.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint február 5-én 12 órától február 5-én 24 óráig a Tatabányai Rendőrkapitányság illetékességi területén fokozott ellenőrzésere kell számítani. Ennek keretében a közrend és a közbiztonság fenntartása céljából, a közbiztonságot veszélyeztető cselekmény, vagy esemény megelőzése, valamint a közlekedés biztonságának javítása érdekében ellenőrzi a február 5-én 19 óra 15 perctől megrendezésre kerülő, Grundfos Tatabánya KC-Telekom Veszprém KC férfi kézilabda mérkőzésre érkező-, valamint az onnan távozó személyeket, járműveket.

A Tatabányai Rendőrkapitányság kiemelt figyelmet fordít az utasok és a látogatók biztonságérzetének fokozására, a jogellenes cselekmények megelőzésére, gondoskodik az állampolgárok gyors és kulturált szórakozásának biztosításáról, a tulajdon elleni szabálysértések és bűncselekmények megelőzéséről, megszakításáról. A kapitányság kiemelt célja, hogy vagyonvédelmi ellenőrzések végrehajtásával csökkentse, visszaszorítsa a vagyon elleni jogellenes cselekményeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában