Tragédia

2022.02.20. 10:51

Halálos öklös az esztergomi munkásszállón: egy ütéssel ölt az ittas férfi

Az esztergomi munkásszállón vitatkoztak össze, mikor az ittas férfi ököllel állon vágta társát, aki a földre zuhant és beverte a fejét. A bántalmazott férfi elhunyt.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint, február 23-án előkészítő ülést tartanak annak a férfinak az ügyében, aki az esztergomi munkásszállón megölte társát. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje börtönbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

A vádirat szerint az ittas állapotú férfi 2021. január 1-jén 05 óra körüli időpontban az esztergomi munkásszálló épületének - a sértett és egy másik férfi által lakott - szobájában, konfliktusból eredően ököllel állcsúcson ütötte a szintén ittas állapotú sértettet. A sértett az ökölütés következtében eszméletét vesztette, hanyatt esett, és a feje nagy erővel a parkettára csapódott. Az elszenvedett sérülések miatt a férfit több alkalommal meg kellett műteni, majd 2021. február -én - a bántalmazással okozati összefüggésben - elhunyt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában