Segítség

2021.12.31. 15:50

Otthon nélkül vág neki 2022-nek a bokodi család a pusztító tűz után

Gyűjtés indult a bokodi családnak, amely mindenét elveszítette, amikor karácsonykor leégett a házuk.

Kemma.hu

Forrás: Beküldött

Fotó: Havelda Dániel

Havelda Dániel a karácsonyi, bokodi tűz kapcsán kereste meg a Kemma.hu-t, és rajtunk keresztül minden jóérzésű embert. Ahogy arról beszámoltunk, egy család otthona lett a lángok martaléka: a ház lakhatatlanná vált. A ház Dániel testvérének a családjáé, és mint írta, most nekik indítanak gyűjtést.

Dániel testvére vette észre a tüzet az éjszaka közepén, de először azt hitte, a szomszéd kéményéből csapott csak be a füstszag. Pár perccel később a házat elöntő füst végleg kiverte az álmot a szeméből, kifutott a kazánházba, és látta, hogy sajnos tényleg náluk csaptak fel a lángok. Porral oltóval és kerti slaggal is próbálta megfékezni a lángokat, értesítette a tűzoltókat, de minden igyekezet ellenére már a tetőszerkezet is lángolt, mire megérkezett a segítség. 

Mindene, az otthona is odaveszett a bokodi családnak
Forrás: Havelda Dániel / Beküldött

Mindenük odaveszett. A lakhatásuk, mint írta Dániel, megoldott, de a ház újjáépítése egyelőre kilátástalan vállalkozásnak tűnik. Ezért kéri, hogy aki akár csak egy tábla csoki árával tud segíteni, az tegye meg, az alábbi bankszámlaszámon: 


Név: Havelda Gergő
Számlaszám: 11773401-00965318 OTP
Közlemény: Adomány

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában