Agresszív

2021.12.17. 17:41

Ittasan törött-zúzott a nő a várgesztesi villaparkban

Gyorsított eljárásban hoztak ítéletet azzal a nővel szemben, aki december 14-én ittas állapotban törött-zúzott a várgesztesi villaparkban.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Járásbíróság gyorsított eljárásban fogházbüntetést szabott ki azzal a nővel szemben, aki rongálás vétsége miatt állt bíróság elé, amiért ittas állapotban törött-zúzott a munkáltatója által biztosított szálláson a várgesztesi villaparkban– tudtuk meg a Tatabányai Törvényszéktől.

A vádirat szerint az ittas állapotban lévő nő december 14-én 20 óra és 20 óra 30 perc közötti időben a munkáltatója által szállásként biztosított, várgesztesi apartman földszintjén a munkahelyi problémái miatti haragjában hangosan kiabálni kezdett, és eközben a konyha-étkező részen dobálta a székeket, felborította az étkezőasztalt. A nő az apartman nappalijában szintén felborította a dohányzóasztalt, és arra vörösbort öntött, továbbá a falnak dobott négy darab poharat, amelyek összetörtek, míg a fal festésében egy tényérnyi nagyságú sérülés keletkezett. Ezt követően az egyik általa korábban eldobott széket megfogta, azt a kezében tartva nekiment a kétszárnyas, fakeretes üveg teraszajtónak, és azt egy alkalommal megütötte. Az ittas nő a rongálási cselekményével a sértettnek 74 ezer 264 forint kárt okozott.

Dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta: az ügyészi indítványnak megfelelően a Tatabányai Járásbíróság 5 hónapi – végrehajtásában 1 évi próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetést szabott ki a nővel szemben és kötelezte a sértett kárának megfizetésére. Az ítélet jogerős.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában