Tűzeset

2021.12.13. 13:53

Helyszíni videó, fotók: nagy tűz pusztított a Remeteségben

Hétfő délelőtt tűzoltók tűzoltókat riasztottak a tatai lombos utcába. Ők oltották el a kigyulladt faház lángjait.

Kemma.hu

Korábban már beszámoltunk róla, hogy Tatán, a Remeteségben lángra kapott egy ház. A katasztrófavédelem friss tájékoztatása szerint, a Lombos utcában, egy könnyűszerkezetes faház égett teljes terjedelmében. 

A Kemma.hu a helyszínen élő videóval jelentkezett a legfrissebb hírekkel. Portálunknak Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy mint egy 20 lánglovag végezte az oltást, végül négy vízsugárral fékezték meg a lángok továbbterjedését. A tűzhöz a tatabányai hivatásos tűzoltók vonultak ki és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltották el a lángokat. A tűzoltók kiérkezése előtt a lakóházban egy gázpalack felrobbant, a hivatásos tűzoltók további egy gázpalackot hoztak ki az épületből. 

A környező ingatlanokra nem terjedt át a tűz, azokat folyamatos hűtéssel védték a lángoktól. Egy mentőegység is érkezett a helyszínre, akik egy ember elláttak. Az egységek jelenleg az utómunkálatokat végzik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában