Embercsempészet

2021.12.14. 09:30

Fiatal török nőt fogtak el embercsempészet miatt a járőrök az M1-es autópályán

Ma éjszaka az M1-es autópályán egy török nő próbált 4 másik embert Németországba csempészni egy személygépkocsiban. A járőrök elfogták őket.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az M1-es autópályán 2021. december 14-én 3 óra 45 perckor egy személygépkocsit ellenőriztek a járőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvár Osztálya jelzése alapján – tudtuk meg a police.hu oldaláról.

Az autóban egy 34 éves török nő volt a sofőr, aki 4 migránst akart Németországba juttatni. A négy, magát török állampolgárnak valló személy sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően igazolni nem tudták. Az egyenruhások a 34 éves sofőrt, valamint utasait elfogták és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították. Az illegális migránsokkal szemben a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően járnak el. A 34 török nővel szemben a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntett gyanúja miatt indít eljárást.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A személyautóban négy, magát töröknek valló ember tartózkodott.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában