Enyveskezű

2021.11.19. 16:40

Százezrekkel távozott a lábatlani bisztróból a tolvaj: ittas vendégtől lopott

A 33 éves férfi több száz ezer forintot és okmányokat lopott el az ittas, védekezésre képtelen férfitól a lábatlani bisztróban. Nem ez volt az első eset.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta, hogy hosszabbítsák meg annak a 33 éves férfinak a letartóztatását, aki ellen kifosztás bűntette miatt indult eljárás, mert egy ittas, védekezésre képtelen férfi zsebéből lopott el egy pénztárcát – tudtuk meg Dr. Horváth Sándortól, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség sajtószóvivőjétől.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy eljárás indult ismeretlen tettes ellen, aki október 21-én este egy lábatlani bisztróban, 20 óra 55 perc körül egy erősen ittas férfi nadrágzsebéből ellopta annak pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és okmányaival együtt. Az elkövető az iratokat és a 300 ezer forintnyi készpénzt eltette, majd a pénztárcát a sértett ingatlanának udvarára bedobta. A feljelentést után a rendőrök adatgyűjtés végeztek, és a beszerzett kamerafelvételek alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a rendőrkapitányságon előállítottak. A férfi nem ismeretlen az esztergomi rendőrök számára, az elmúlt években több alkalommal követett el szándékosan vagyon elleni bűncselekményeket – írta meg a police.hu.

2021. október 26-án elrendelték a férfi letartóztatását egy hónapra. Az Esztergomi Járási Ügyészség most három hónappal szeretné meghosszabbítani a letartóztatást, mivel a férfival szemben fenn áll a bűnismétlésnek, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában