Enyveskezű

2021.11.08. 12:30

Hosszú tél várhat a Mikulásra, aki telefont lopott (videó)

Az esztergomi mikulás tavaly inkább elvitt, mint hozott volna, így ha idén is inkább lopni szeretne, lehet hogy hosszú időre hűvösre kerülhet.

Kemma.hu

Forrás: KEM Főügyészség

Ítélet született annak a férfinak az ügyében, aki egy másik, alvó férfi ágya mellől lopta el a mobiltelefonját egy esztergomi munkásszállóban. A férfi ellen kifosztás bűntette miatt indult eljárás az Esztergomi Járásibíróságon, az ítélet szerint pedig 1 év 8 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 200.000 forint pénzbüntetést kapott az a tolvaj – tudtuk meg Dr. Horváth Sándor, helyettes sajtószóvivőtől.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az esztergomi „Mikulás” tolvaj 2020. december 6-án, megvárta amíg a sértett férfi elalszik és 22 óra 17 perckor bement a férfi szobájába, és az alvó férfi ágya melletti kisasztalról ellopta a sértett mobiltelefonját a tokjával együtt, amelyek értéke 47.170,- Ft. A lopott tárgyak magához vétele után az elkövető visszament a saját szobájába, mely szemben volt a sértett szobájával – tudtuk meg Puskásné Sárközi Rita, sajtótitkártól. Az esztergomi munkásszállón történt esetet ráadásul kamera is rögzítette.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában