Ugratták egymást

2021.10.07. 10:05

Viccnek szánta, de feljelentés lett a telefon eltűnéséből Tatabányán

Állítása szerint csak meg akarta viccelni munkatársát egy tatabányai férfi, ám végül rendőrségi ügy lett a dologból.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

Telefonlopásról érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 24-én. A feljelentő hölgy arról számolt be, hogy aznap a párja mobiltelefonját ellopták. Mint mondta, a férfi reggel bement dolgozni, a készüléket pedig az egyik irodahelyiségben lévő széken hagyta.

Később visszament a telefonért, ami akkor már nem volt ott. A tatabányai rendőrök a feljelentést követően nyomozásba kezdtek, hogy azonosíthassák az elkövetőt. Ahogyan arról a police.hu beszámol, a sértett egyik munkatársát, B. G-t október 6-án hallgatták ki gyanúsítottként a lopás miatt, aki be is ismerte a bűncselekmény elkövetését.

A férfi elmondta a nyomozóknak, hogy ő csupán meg akarta tréfálni kollégáját. Korábban ugyanis többször ugratták egymást kisebb-nagyobb viccekkel, ezért gondolta, hogy ezúttal elrejti munkatársa telefonját. Mire azonban felfedhette volna tettét, a sértett már feljelentést tett a rendőrségen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában