eljárás

2021.10.27. 10:08

Teherautó gázolt gyalogost az esztergomi zebrán, szemtanúkat keresnek

A teherautós hiába fékezett, elütötte a zebrán szabályosan közlekedő gyalogost Esztergomban. A rendőrség most szemtanúk jelentkezését várja.

Kemma.hu

Egy Esztergom-kertvárosban történt baleset szemtanúit keresik a rendőrök

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az Esztergomi Rendőrkapitányság eljárást folytat közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A jelenlegi adatok szerint október 19-én 9 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi Esztergomban, a Kossuth Lajos utcában közlekedett. Haladása során az Arany János utca kereszteződéséhez érve a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező gyalogosnak, akit a fékezés ellenére elütött. A rendőrség várja mindazon személyek jelentkezését, akik látták a balesetet, vagy arról információval rendelkeznek.

Kérik, hogy amennyiben bárki látta a balesetet névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111”Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Bejelentés tehető továbbá a 33-510-240-es telefonszámon, vagy az [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában