Visszaélés

2021.10.05. 09:41

Leszedte a rendszámtáblákat és ingyen tankolt az M1-esen

Mindkét rendszámtábláját leszerelte a tatai férfi, úgy tankolt az autópályán, fizetni meg „elfelejtett.” Közmunkára ítélhetik.

Kemma.hu

Őrizetbe vették az ingyen tankoló szabálysértőt

Forrás: pixabay.com

A Tatai Járási Ügyészség a rendszámok levétele miatt indítványozta, hogy a Tatai Járásbíróság az „élelmes” férfival szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben közérdekű munka büntetést szabjon ki. Ahogyan arról dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség helyettes sajtószóvivője tájékoztatott, az egyedi azonosító jellel való visszaélés miatt indult ügyben nyújtották be a vádiratot.

A vádirat szerint a férfi augusztus 15-én Tatán a gépkocsijáról leszerelte mindkét rendszámtáblát, majd így tankolt az M1-es autópályán egy benzinkúton. A férfi több mint 33 ezer forint értékű benzint vételezett kannákba, majd fizetés nélkül távozott. A fizetés nélküli tankolás miatt a férfival szemben szabálysértési eljárás, a rendszámtáblák levétele miatt büntetőeljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában