Tárgyalás

2021.09.21. 17:30

Veréssel és trágyával fizettek a kamudrogért Komáromban

Csoportosan és felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntette miatt szeptember 23-án áll újra bíróság elé a trió, akik a vádirat szerint megalázták és bántalmazták a nekik drog helyett kénport átadó „dílert”.

Kemma.hu

Önbíráskodás bűntette miatt szeptember 23-án áll újra bíróság elé a trió, akik a vádirat szerint megalázták és bántalmazták a nekik drog helyett kénport átadó „dílert”.

Forrás: police

A vádirat szerint a sértettnek tartozása volt a három vádlott felé, akiknek a tartozás kiegyenlítésére ígért kábítószer helyett egy MSM nevű anyagot adott át. A vádlottak emiatt úgy döntöttek, hogy megleckéztetik az „eladót”.

A vádlottak a „dílert” egy földútnál lévő bozótnál rángatták ki a kocsiból (Fotó: police)

Mint arról korábban már beszámoltunk, a trió 2020. július 19-én az esti órákban rávette a sértettet, hogy autóval menjen velük a Komárom határában lévő földútra. Ott a 29 éves H. L. és a 39 éves K. J., a másod- és a harmadrendű vádlott a gépkocsiból kihúzta a sértettet, akit ezután testszerte ütlegeltek és 10 ezer forintot, valamint egy telefont követeltek tőle. Eközben a 26 éves D. Gy., az elsőrendű vádlott nő a telefonjával rögzítette az eseményeket, és társait bíztatva azt mondta a férfinek: „könyörögj az életedért!”.

A verést követően a sértett telefonját is magukhoz vették az önbíráskodók (Fotó: police)

A két férfi egy gödörbe nyomta a „kénporos dílert”, a szájába trágyát és az általa előzőleg adott fehér port töltöttek, majd nagy erővel, testszerte megütötték, megrugdosták, melynek következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okoztak. A vádlottaknak nem volt elég a revans, elvettek tőle 6 ezer forintot, a baseball sapkáját és a 70 ezer forintos mobiltelefonját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában