borzasztó

2021.09.19. 07:07

Megöléssel fenyegette, szétverte, mégis visszaköltözött tokodi férjéhez a nő

Egészen elképesztő, amit a tokodi férfi a feleségével tett folyamatosan. Az ügyben a bíróság szeptember 21-én tart előkészítő ülést.

Kemma.hu

Többször is bántalmazta feleségét az a tatabányai férfi, aki ellen vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség. A nő legutóbb a szomszédhoz menekült át babájával.

Forrás: Shutterstock

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint előkészítő ülést tartanak szeptember 21-én annak a tokodi férfinek az ügyében, aki többször is kegyetlenül bántalmazta és megöléssel fenyegette feleségét. Az ügyészség magánlaksértés vétsége és zaklatás bűntette, 1 év múlva pedig testi sértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntette miatt nyújtott be vádiratot. Indítványozta, hogy a bíróság a 2 ügyet egyesítse, a férfit börtönbüntetésre, és közügyektől eltiltásra ítélje.

A vádirat szerint a férfi és a nő házassága megromlott, ezért a férfi 2019. májusban elköltözött a tokodi ingatlanból. A férfi 2019. június 7-én 21 óra 30 perc körül megjelent a nő lakóhelyén és a kerítésén átmászva bement a házba. A nő felszólította a férfit, hogy

hagyja el az ingatlant, aki ennek nem tett eleget, hanem megrúgta és pofon ütötte a feleségét. A férfi azután hagyta el az ingatlant, hogy a nő kiabálni kezdett. A férj 2019. június 8-án telefonon azzal fenyegette meg feleségét, hogy megöli őt.

A férfi kezdeményezésére 2020 februárjában a házastársak kibékültek, de találkozásukkor 2 alkalommal az ittas férj féltékenységében felpofozta a nőt, aki a radiátornak esett és a szemét beütötte.

A nő 2020. május 12-én a férfihez költözött. Az ittas és féltékeny férj 2020. május 15-éről 16-ra virradóan a nőt többször pofon ütötte, majd kérlelte a feleségét, hogy bocsásson meg neki, a nő azonban közölte, hogy elhagyja őt, mire a férfi lefejelte, a székről

lelökte, többször megütötte és megrúgta. Az áldozat ezen bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában