tárgyalás

2021.09.06. 14:00

Kilenc lövés dördült a sárisápi buszmegállóban

Kedden az Esztergomi Járásbíróságon folytatódik annak a férfinek a tárgyalása, aki egy buszmegállóban rántott fegyvert és kezdett lövöldözni Sárisápon.

Kemma.hu

Kedden az Esztergomi Járásbíróságon folytatódik annak a férfinek a tárgyalása, aki egy buszmegállóban rántott fegyvert és kezdett lövöldözni Sárisápon.

Forrás: police.hu

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint 2020 novemberében összesen 9-szer lőtt a sógorára gáz- és riasztófegyverével a férfi. Egy családi konfliktus miatt már korábban megromlott kettejük között a viszony, emiatt pedig a vádlott testvére és a sógora is sokat veszekedett. A vádlott azon a novemberi napon összetalálkozott testvére gyermekével, aki elmondta neki, hogy megint őmiatta vesztek üssze a szülei. A férfi ezután vette magához az engedéllyel tartott fegyvert, majd elindult a testvérével és annak családjával, hogy meglátogassák a nagyszülőket.

Az egyik sárisápi buszmegállóban találkoztak. Itt látta meg őket a sógor, aki kiszállt a kocsijából és elindult haragosa felé. Utóbbi férfi erre elővette a fegyverét, és kilenc célzott lövést adott le a sógorára. A törvényszék tájékoztatása szerint sérülést nem okoztak a lövések, de a buszmegállóban várakozók megijedtek mindettől. A férfit fegyveresen elkövetett garázdaság bűntettével vádolják, emiatt áll bíróság elé.

(Főoldali képünk illusztráció. Fotó: police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában