több mint felelőtlenség

2021.09.14. 08:13

Ittasan, jogsi és forgalmi nélkül rótta Esztergom utcáit a 27 éves fiatal

A sofőrt hétfő éjjel állították meg az esztergomi rendőrök a Dobogókői úton. Kiderült, hogy sem a 27 éves férfi, sem a kocsi papírjai nincsenek rendben.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A helyi járőrök szeptember 13-án, éjfél után ellenőriztek egy autóst Esztergomban, a Dobogókői úton. A férfit megszondáztatták, ami pozitív lett, ezért a 27 éves kutasi lakost további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A mérési eredmények alapján büntetőeljárás indult ellene.

Nem ez volt az egyetlen probléma a fiatal sofőrrel. Az ellenőrzés során ugyanis kiderült, hogy sem a jogosítványa, sem az autó forgalmi engedély nincs nála, ráadásul a járművet kivonták a forgalomból. Az egyenruhások ezért szabálysértési feljelentést is tettek.

A rendőrök ezen felül az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közlekedési balesetnél helyszíneltek, nyolc személyt fogtak el és négy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában