vádemelés

2021.08.23. 13:38

Az ital vitte rossz útra a tolvaj nőt, korábbi ügyeiért is felelnie kell (videó)

A többszörösen büntetett asszonyt Tatán és Komáromban is tetten érték. Az ügyészség vádiratot nyújtott be az ügyben.

Kemma.hu

A nő eyg tatai és egy komáromi üzletből is alkoholt akart eltulajdonítani, lopás miatt emeltek vádat ellene

Forrás: ugyeszseg.hu

A Tatai Járási Ügyészség lopás bűntette miatt folyamatban lévő ügyben vádat emelt azzal a többszörösen büntetett nővel szemben, aki a vád szerint két alkalommal a táskájába rejtve tulajdonított el több üveg alkoholt egy tatai és egy komáromi áruházból – tudtuk meg dr. Borbély Veronika ügyésztől, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől.

A vádirat szerint a nő 2020. december 4-én egy tatai, idén április 3-án pedig egy komáromi áruházba ment el szeszes italért. A lopásokat úgy hajtotta végre, hogy az alkoholokról levette az áruvédelmi eszközt, majd az üvegeket a táskájába rejtette.

Az asszony a kosarába is pakolt, azokat a termékeket kifizette, majd a táskájába rejtett italokkal távozni kívánt az áruházból, azonban kifelé menet mindkét esetben feltartóztatták. A vádlott összesen közel 100 ezer forint összegű kárt okozott, ami teljes egészében megtérült.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a Tatai Járásbíróság a nővel szemben végrehajtandó börtönbüntetést szabjon ki és tiltsa el a közügyek gyakorlásától, valamint a korábban lopás vétségének elkövetése miatt kapott 5 hónap fogházbüntetés végrehajtását rendelje el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában