keresik

2021.08.29. 16:32

300 ezer a nyomravezetőnek: 5 milliót loptak el az oroszlányi családi házból

Az oroszlányi családi házból vittek el 5 millió forint készpénzt. A rendőrség 300 ezer forintos nyomravezetői díjat ad annak, aki segít az elkövető felkutatásában.

Kemma.hu

Az interneten próbálta értékesíteni a nyaralókból, ifjúsági táborokból lopott értéktárgyakat, amire a rendőrök is felfigyeltek. Ez lett a veszte.

Forrás: shutterstock.com

A rendőrség tájékoztatása szerint az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok alapján a tettes július 21-én 15 óra 30 perc előtt egy oroszlányi családi házból közel 5 millió forint készpénzt lopott el.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az ügyben 300 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az elkövetővel vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen az Oroszlányi Rendőrkapitányságon, illetve bármely rendőri szervnél. Hívja a 112-es, díjmentes segélyhívó számot, illetve tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában