felfegyverkezve

2021.07.13. 13:18

Késes rablót fogtak az esztergomi zsaruk: két nőre is rátámadt az asszony

Mindössze néhány óra kellett a rendőröknek, hogy elfogják a piliscsévi V. I-nét, aki július 12-én tapétavágó késsel rabolt Esztergomban.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Max Sky

Egy órán belül egy rablást és annak kísérletét is elkövette az az 55 éves piliscsévi nő, akit az esztergomi egyenruhások vettek őrizetbe július 13-án – írják a rendőrök, akikhez előző nap este érkezett bejelentés, miszerint ismeretlen elkövető a Mária Valéria híd lábánál egy tapétavágó késsel megfenyegetett egy nőt, elvette a táskáját, kivette a benne lévő pénzt, majd elfutott.

A helyi egyenruhások azonnal kivonultak a helyszínre, és még zajlott az áldozat meghallgatása, amikor egy másik nő odament hozzájuk. Elmondta, hogy nem sokkal korábban őt is megtámadta ugyanaz az elkövető, de mivel ő elszaladt, nem tudta kirabolni. Így a rendőröknek már két bűncselekményt kellett felderíteniük. Azonnal megkezdték az adatgyűjtést, és még aznap azonosították a tettest, akit másnap reggel elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

V. I-né ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és annak kísérlete gyanúja miatt indult eljárás. A nőt a nyomozók gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában