szonda

2021.07.07. 11:20

Akcióztak az ittas sofőrök: 100 ezres bírság és menekülő autós Oroszlányban

Az oroszlányi rendőrök másfél óra alatt két ittas sofőrt szűrtek ki az ellenőrzés során. Az egyik sofőr menekülőre fogta, míg a másik 100 ezres csekket kapott.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint az Oroszlányi Rendőrkapitányság járőrei fokozott ittasság ellenőrzést hajtottak végre június 6-án. 6 óra 48 perckor megállítottak egy gépkocsit, melynek a sofőrjével szemben az alkalmazott alkoholszonda pozitív lett. A járművet vezető 59 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol részére 100 ezer forint közigazgatási bírságot és 8 büntetőpontot szabtak ki az egyenruhások.

Nem egészen másfél órával később a rendőrök egy személygépkocsira lettek figyelmesek. A sofőr, amikor meglátta az egyenruhásokat, a várakozó gépkocsik sorából, a záróvonalat átlépve balra kifordult, és Környe felé elhajtott. A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a jármű tulajdonosát, és a férfit, aki az autót vezette. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív lett, ezért a 44 éves férfi részére előállítását követően közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök, a záróvonal átlépése miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában