vádemelés

2021.05.31. 10:18

16 centis pengéjű kést rántott a férfi Dorogon, a régi ügyét is elővennék most

Vádat emelt az ügyészség a férfi ellen, aki a próbaideje alatt rántott kést.

Kemma.hu

A rendőrök nem egészen két óra alatt elkapták a tettest, aki késsel sebesített meg egy embert szerdán délután Tatabányán, a nyílt utcán.

Forrás: Shutterstock

Az Esztergomi Járási Ügyészség kisebb kárt okozó rongálás vétsége miatt indult büntető ügyben a minap vádiratot nyújtott be azzal a férfival szemben, aki egy 16 centiméter pengehosszúságú késsel szúrta ki egy gépjármű gumiabroncsait. A vádlott még tavaly szeptemberben Dorogon, egy lakótelepi ingatlan előtt szúrta ki a négy gumit.

A férfit korábban az Esztergomi Járásbíróság magánlaksértés vétsége miatt 2 évre próbára bocsátotta. Dr. Reszl Ildikó megyei főügyész a Kemma.hu-t arról tájékoztatta, hogy a vádiratban azt indítványozták, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfi korábbi büntetőügyét és ezt az újat egyesítse, halmazati büntetésül pénzbüntetést szabjon ki, a kést kobozza el, továbbá kötelezze a vádlottat arra, hogy fizessen meg a sértettnek 63 ezer 800 forint kártérítést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában