nem úszta meg

2021.03.06. 14:07

Évekig bujkált Németországban az oroszlányi dohánybolti késes rabló

A férfi tette után elmenekült, és nemzetközi elfogatóparancs alapján kapták el. A rendőrség kezdeményezte letartóztatását.

Kemma.hu

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 33 éves férfival szemben. A gyanú szerint N. L. 2015. február 2-án bement egy oroszlányi dohányboltba, majd egy késsel a kezében az eladót a bevétel átadására kényszerítette.

Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az oroszlányi rendőrök kitartó nyomozásának eredményeképpen sikerült azonosítani a feltételezett elkövetőt, és azt is megállapították, hogy a bűncselekmény után Németországba menekült. A férfi ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki, amely alapján a német hatóságok elfogták, és március 5-én átadták a magyar rendőröknek.

Az oroszlányi nyomozók N. L.-t a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság munkatársaitól vették át a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, majd az Oroszlányi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették. A rendőrség kezdeményezte a férfi letartóztatásának indítványozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában