brutális bűntény

2021.02.07. 16:59

Beismerte kegyetlen tettét a tatabányai gyilkos (videó)

Vasárnap feladta magát a tatabányai gyilkossággal gyanúsított 24 éves ceglédi férfi, aki a nyomozóknak beismerő vallomást tett.

Kemma.hu

Beismerő vallomást tett a tatabányai gyilkosság gyanúsítottja

Forrás: police.hu

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre február 5-én 3 óra 12 perckor érkezett a bejelentés, miszerint segélykérések, kiabálások, valamint dulakodás is hallható a tatabányai Ifjúság út egyik lakásából. A kiérkező rendőrök a lakásban egy halott férfit találtak. A helyszíni szemle adatai alapján idegenkezűség okozta a halálát, ezért a megyei rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

A bevezetett nyomozati cselekmények során olyan információ merült fel, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható a 24 éves P. R. ceglédi lakos. A férfi vasárnap 10 óra 14 perckor önként feladta magát.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerte a bűncselekmény elkövetését a nyomozóknak – derült ki a rendőrségi közleményből. A ceglédi lakost őrizetbe vették és kezdeményezték, hogy a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség tegyen indítványt a letartóztatására.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Sokkoló részletek derültek ki a pénteken történt tatabányai #gyilkosságról: az alsó szomszéd mindent hallott! 😞

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában