megdöbbentő eset

2021.01.19. 18:33

Perverz szórakozás: 100 ezerre büntették a tatabányai kukkolót

A férfi egy tatabányai áruház próbafülkéjében készített felvételt mobiltelefonjával egy alsóruházatokat próbáló hölgyről.

Kemma.hu

Egy alvó beteg mellől csente el a telefont, de már a folyosón visszakérte tőle azt a tulaj. Az ügyészség letöltendőt börtönbüntetést kért rá.

Forrás: Shutterstock

Jogerős ítélet született a személyes adattal való visszaélés vétsége miatt indult ügyben azzal a férfival szemben, aki 2020. július 4-én egy tatabányai áruházban készített felvételeket egy ruhát próbáló nőről – tájékoztatta hírportálunkat dr. Horváth Sándor, a megyei főügyészség helyettes szóvivője.

A férfi az említett napon 10 óra 30 perc körül egy tatabányai áruház ruhaosztályán éppen ruhát próbált, mikor meghallotta, hogy a mellette lévő próbafülkébe bemegy valaki. Úgy gondolta, hogy megnézi a telefonjával, ki az, és ha nő az illető, akkor videófelvételt készít róla.

A férfi a próbafülke alján lévő szabad területnél átdugta a mobilját, és annak kijelzőjén látta, hogy valóban egy hölgy tartózkodik a fülkében, aki ekkor már csak alsóneműt viselt, ugyanis egy szoknyát, majd egy nadrágot próbált fel. A vádlott mindezt rögzítette a telefonnal.

A nő észrevette a kukkolást, szólt a biztonsági szolgálatnak, amelynek munkatársa az áruház területén töröltette a felvételt az elkövető készülékéről.

A Tatabányai Járási Ügyészség vádirata alapján a Tatabányai Járásbíróság 2020. szeptember 30-án kelt büntetővégzésében a vádlottat 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, azonban a vádlott tárgyalás tartását kérte. A január 19-én tartott tárgyaláson a vádlott visszavonta a tárgyalás tartására vonatkozó kérelmét, ezért a büntetővégzés jogerőre emelkedett – tudtuk meg a Tatabányai Törvényszék közleményéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában