tragédia

2020.11.25. 16:12

Halálos vonatgázolás: nem tudták azonosítani a 60 éves női áldozatot

A rendőrök nem tudták azonosítani azt a 60 év körüli asszonyt, akit szerda reggel gázolt halálra egy személyvonat Tata-Tóvároskert megállónál.

Kemma.hu

Tata-Tóvároskert vasútállomáson történt a tragédia szerda reggel. A halálos baleset áldozatának azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Forrás: 24 Óra

Fotó: Zantleitner Ingrid

Ahogy arról korábban beszámoltunk, szerda reggel tragikus baleset történt Tata-Tóvároskert vasútállomásnál, ahol egy eddig ismeretlen személyazonosságú asszonyt gázolt halálra egy személyvonat. A nő azonosításában a Tatabányai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

November 25-én 6 óra 55 perc körül történt a halálos baleset. A rendőrség jelenlegi adatai szerint egy Győrből Tatabánya felé közlekedő személyvonat gázolta el egy 60 év körüli nőt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tata-Tóvároskert vasútállomáson történt a tragédia szerda reggel. A halálos baleset áldozatának azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri (Fotó: Zantleitner Ingrid / 24 Óra)

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a balesetben a peronról került vonat alá a nő. A vonat a fékezés után a peron végénél tudott csak megállni,ahol az utasok biztonságban elhagyhatták a szerelvényt. A helyszínre érkező tatabányai tűzoltók letakarták a holttestet, illetve két gyereket kísértek arrébb a tragédia helyszínéről.

Az elhunyt személy azonosítása ez idáig sikertelen volt, ezért a rendőrség azt kéri, hogy aki szemtanúja volta az esetnek, vagy az elhunyt személlyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívó telefonszámok, vagy a 34-517-777-es telefonszámok egyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában