tárgyalás

2020.11.20. 15:33

Felfüggesztettet kapott az esztergomi fegyvertolvaj

Az Esztergomi Járásbíróság tárgyalta a férfi ügyét, aki barátjával lopott egy lőtérről. Társa azonban nem jelent meg a tárgyaláson.

Kemma.hu

Forrás: ugyeszseg.hu

Ahogy arról beszámoltunk, november 20-án tárgyalták annak a két budapesti férfinek az ügyét, akik egy esztergomi lőtérről hatástalanított fegyvereket loptak. A tolvajok 2019. december 11-én a déli órákban az esztergomi lőtér nem zárt épületébe jogtalanul behatoltak, majd az egyik tároló helyiségből magukkal vittek egy dobozt a benne lévő mérőszalaggal, kötéllel, gyorskötözőkkel és elektromos csatlakozókkal összesen 7 ezer 550 forint értékben.

Kora délután ismét megjelentek a lőtéri épületben, és magukhoz vettek egy 150 ezer forint értékű hatástalanított gépkarabélyt, valamint egy 150 ezer forint értékű hatástalanított golyószórót. A lopással okozott összesen 307 ezer 550 forintos kár a nyomozás során lefoglalással megtérült.

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint az Esztergomi Járásbíróságon megtartott előkészítő ülésen az egyik férfit jogerősen 4 hónap – 1 évre felfüggesztett – fogházbüntetésre ítélte, a másik férfi azonban az ülésen nem jelent meg, így az esetében az ügy elkülönítve folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában