MÁV

2020.09.06. 09:24

Idős asszonyt gázolt halálra a vonat Tatabányán

Szeptember hatodikán a reggeli órákban halálos vonatgázolás történt Tatabányán. A helyszínelés idején a vonatok Tatabánya és Tata között csak egy vágányon közlekednek.

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Mazán Tibor

Vasárnap reggel 8 órakor a fővárosból Sopronba tartó Tűztorony IC (IC 930) Tatabányán elütött egy embert, aki a balesetben életét vesztette. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan 11 óráig – a vonatok Tatabánya és Tata között csak egy vágányon közlekednek, a menetidő 15-20 perccel megnőhet. A Tűztorony IC utasait a katasztrófavédelem segítségével másik vonatra szállítják át – írja a Mávinform.

A baleset a Győri út közelében történhetett, erre utal legalábbis a katasztrófavédelem közleménye, amely szerint itt segítettek a vonat utasainak a város tűzoltói átszállni a mentesítő járatra.

A Tűztorony IC utasait a katasztrófavédelem segítségével másik vonatra szállítják át – írja a Mávinform. Információink szerint az Intercity egy idős asszonyt ütött el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában