önsorsrontó

2020.09.29. 08:12

Elképesztő, hogy vezetett Tatabányán a 39 éves férfi

Őrizetbe is vették a rendőrök a tatabányai férfit, ami, tekintve, hogy hibát hibára halmozott, egyáltalán nem meglepő.

Kemma.hu

Ittas vezetés miatt felelhet az a 46 éves nő, akit éjszaka kapcsoltak le a rendőrök Tatabányán. Annyit ivott, hogy az úttesten kacsázott.

Forrás: police.hu

Újabb önsorsrontó esetről számolt be a Kemma.hu-nak a megyei rendőr-főkapitányság, amelynek a főszereplője egy 39 éves tatabányai férfi. Mondhatnánk sofőrnek is, de azért nem nevezzük, mert bár vezetett, azt nem tehette volna. No de lássuk, mi történt.

Szeptember 26-án éjszaka mondhatni rutin igazoltatásként indult az egész. A rendőrök az Ifjúság utcában állítottak meg egy autót. Innen nem volt megállás, egyik probléma követte a másikat. A kocsi műszakija lejárt. Kötelező felelősségbiztosítás nem volt rajta. A 39 éves vezetőjéről kiderült, hogy ivott. Aztán az is, hogy nem csak a pia miatt nem ülhetett volna a volánhoz, ugyanis korábban már eltiltották a vezetéstől.

Így végül ittas vezetés miatt büntetőeljárást kezdeményeztek ellene, azért pedig, amiért eltiltás hatálya alatt vezetett, őrizetbe vették, hogy gyorsított eljárásban bíróság elé állítsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában