Tolvaj

2020.08.10. 16:12

Laptopot és mobilt lopott leendő munkatársaitól egy férfi Esztergomban

Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta, hogy amennyiben a tolvaj férfi beismeri a bűncselekmény elkövetését, akkor a bíróság vele szemben 90 nap elzárást szabjon ki.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

Dr. Borbély Veronika, a megyei főügyészség helyettes szóvivője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy amennyiben a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűncselekmény elkövetését, akkor a bíróság vele szemben 90 nap elzárást szabjon ki. A vádirati tényállás szerint a férfi Esztergomban működő céghez szeretett volna elhelyezkedni, és amíg a felvételi eljárás zajlott addig a társaság munkásszállóján lakott két leendő munkatársával.

A férfi 2019. április 1-én a reggeli órákban kihasználta, hogy a két sértett elment dolgozni és ezalatt az idő alatt eltulajdonította az egyik férfi 59 ezer forint értékű mobiltelefonját, a másik férfinak pedig a 75 ezer forint értékű laptopját.

Az Esztergomi Járási Ügyészség lopás vétsége miatt indult büntetőügyben emelt vádat azzal a visszaeső férfival szemben, aki 2019. április 1-én a reggeli órákban, Esztergomban két szobatársától mobiltelefont, laptopot tulajdonított el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában