Bűncselekmény

2020.05.16. 20:43

Szomódon ásta el áldozatát a tatabányai gyilkos (helyszíni fotók)

Május 15-én Szomodón találták meg az elásott holttestet, így derült ki, hogy egy tatabányai férfi megölte az ismerősét.

Kemma.hu

A police.hu tájékoztatása szerint emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 33 éves tatabányai férfi ellen. A gyanú szerint H. I. április 12-én este Tatabányán szóváltásba került egy ismerősével, akit több alkalommal megütött. A bántalmazás következtében a sértett életét vesztette.

A tettes ezután a földi maradványokat egy Szomód külterületén lévő tanyára vitte, ahol elásta. A holttestre május 15-én találtak rá, a rendőrség ekkor szerzett tudomást a bűncselekményről. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonnal adatgyűjtésbe kezdtek az elkövető azonosítása érdekében.

Mindössze 24 órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a bűncselekmény elkövetőjét, akit május 16-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását. A 33 éves tatabányai férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában