Választás 2024

2024.06.13. 21:28

Komárom és Ács is bizalmat szavazott regnáló polgármestereiknek - folytatódik a munka

A Komárom-Esztergom vármegyei városok jó részében a Fidesz-KDNP frakciószövetség jelöltje lett a polgármester. Nem történt változás Komáromban és Ácson sem. A városvezetők köszönetet mondtak a választóiknak.

Kemma.hu

Komáromban a regnáló polgármester, Molnár Attila (Fidesz-KDNP) kapott ismét bizalmat a választópolgáraitól, így újabb 5 évig irányíthatja a várost. 5296 szavazattal, 64,32 százalékkal nyert. A régi-új városvezető köszönetet is mondott választóinak.

Polgármesterként élvezheti a komáromiak bizalmát továbbra is Molnár Attila
Polgármesterként élvezheti a komáromiak bizalmát továbbra is Molnár Attila
Fotó: Viszló Balázs / Forrás: 24 Óra

– Kedves komáromiak! Köszönöm az ismételt és nagyarányú bizalmat és támogatást, amely mindannyiunk, egész Komárom sikere is egyben! Mi, komáromiak ismét hitet tettünk szeretett városunk gyarapodása mellett! Közös ügyünk, hogy Komárom a béke, a biztonság és a fejlődés útján maradjon – részletezte Molnár Attila.

Ácson szintén a regnáló városvezető, Dr. Szentirmai István (Fidesz-KDNP) örülhetett a választás végeredményének. Az ácsiak döntése értelmében újabb 5 évig irányíthatja a várost. A kormánypárti polgármester 1578 szavazattal, 54,55 százalékkal zsebelte be a vezetői pozíciót. Dr. Szentirmai István szintén köszönetet mondott választóinak.

Dr. Szentirmai István maradt Ács polgármestere
Dr. Szentirmai István maradt Ács polgármestere
Fotó: Körtvélyfáy Dina / Forrás: 24 Óra

– Önökkel együtt újra sikerült! Köszönöm azok szavazatát, akik rám voksoltak, és azoknak, akik nem rám adták a szavazatukat, és ígérem, hogy érdekeikért kiállok és ugyan úgy képviselem őket, mint a rám szavazókat! – fogalmazott a településvezető, hozzátéve, folytatja a megkezdett munkát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában