Riadó

2020.05.29. 13:14

Bombariadó miatt ürítették ki a komáromi ipari park egyik gyárát

A péntek reggeli bombariadó után ki kellett üríteni a komáromi ipari park egyik cégét. A rendőrség harminc munkatársa öt robbanóanyag-kereső kutyával érkezett meg a helyszínre.

Körtvélyfáy Dina

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

Bombariadó miatt kellett kiüríteni a komáromi ipari park egyik cégét. Gányai Balázs, a rendőrség sajtóreferense a Kemma.hu-nak megerősítette a hírt. Elmondása szerint telefonon érkezett a bombáról szóló bejelentés a kora reggeli órákban. A rendőrség részéről harminc munkatársuk vesz részt a kutatásban, öt robbanóanyag-kereső kutyával.

A riadó miatt több mint ezerhétszáz munkásnak kellett elhagynia a gyár területét. Ottjártunkkor azt tapasztaltuk, a rendőrök az érintett gyár közelébe senkit nem engedtek, több autóst is visszafordítottak. A várakozó sofőrök azt mondták, ők azt a tájékoztatás kapták, hogy a keresés legalább két órán át zajlik majd. Tőlük tudtuk meg azt is, a dél-koreai tulajdonú SK Battery Hungaryt érintette a bombariadó.

Tíz évvel ezelőtt egy, a szintén a komáromi ipari parkban működő cégnek okozott több mint egymilliárd forintos kárt három nő, akik néhány napon belül kétszer is robbantással fenyegetőztek annak érdekében, hogy egyikükről ne derüljön ki, hogy átverte munkáltatóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában