Bűncselekmény

2020.04.02. 14:15

Letartóztatták a tatabányai családi házból ékszert lopó tetőfedő munkást

A bíróság az ügyészség indítványának helyt adva május 1-ig letartóztatásba helyezte a tetőfedő munkást, aki egy tatabányai családi házból lopott el ékszereket.

Forrás: Police.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki egy tatabányai családi házból tetőfedő munkálata során lopott el ékszereket.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk, hogy az ügyészség indítványa eredményes volt, mert a nyomozási bíró a férfi letartóztatását május 1-ig elrendelte. Az ügyészség indítványa szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el.

A férfi március 20-án 08 óra és 10.00 óra közötti időben a tatabányai családi házban az általa ott végzett tetőfedési munkálatok közben, amíg az ingatlanban tartózkodott, annak fürdőszobájában lévő ékszertartó dobozból 2 darab arany karika gyűrűt, míg a hálószobában az éjjeli szekrény tetején elhelyezett porcelán ékszertartó dobozból egy darab arany karikagyűrűt tulajdonított el, melyet berakott a másik két arany tárgy mellé a zoknijába. Az eltulajdonított tárgyakat még aznap zálogházban 91 ezer 477 forintért eladta.

A férfi büntetett előéletű, két további büntetőeljárás van ellene folyamatban a Tatabányai Járási Ügyészség vádemelései alapján a bíróságon lopás, zaklatás és más bűncselekmény miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában