tolvaj

2020.03.12. 08:51

Takarójába rejtette az ellopott telefont

Az esztergomi rendőrök elkapták a tolvajt és a férfit gyorsított eljárásban tervezi bíróság elé állítani.

Kemma.hu

Egy alvó beteg mellől csente el a telefont, de már a folyosón visszakérte tőle azt a tulaj. Az ügyészség letöltendőt börtönbüntetést kért rá.

Forrás: Shutterstock

A rendőrség tájékoztatása szerint egy táti szállóról érkezett bejelentés a rendőrségre március 11-én, miszerint az egyik ott lakótól ellopták a mobiltelefonját. A kiérkező rendőrök meghallgatták a bejelentőt, aki elmondta, hogy csak rövid időre hagyta el a szálló közös helyiségét, mire azonban visszaért, eltűnt az asztalra letett telefonja.

A járőrök kérdésére a sértett szobatársa tagadta, hogy ő lopta volna el a készüléket, mikor viszont megcsörgették a mobilt, kiderült, hogy az elkövető elrejtette azt a paplanjába. Az egyenruhások a 24 éves É. A.-t előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrség a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását tervezi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában