Bűncselekmény

2020.03.03. 09:58

Oroszlányban talált cafeteria kártyáról vásárolt a férfi

Az nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 22 éves férfit, akit Oroszlányban talált egy cafeteria kártyát, majd a rajta lévő összeget elköltötte.

Kemma.hu

Forrás: Shutterstock

A police.hu tájékoztatása szerint az oroszlányi nyomozók egy 22 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként. A fiatal férfi 2019. december 20-án délelőtt talált a járdán egy cafeteria kártyát, miközben hazafelé sétált Oroszlányban.

Azt felvette, majd a lakásában ellenőrizte a rajta lévő egyenleget. Összesen három alkalommal vásárolt a kártyával, több mint 60 ezer forintért. Miután a kártyán lévő összeg elfogyott, azt eldobta. A sértett, a kártyavesztést követően feljelentést tett a rendőrségen.

Az oroszlányi rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények során azonosították és március 2-án gyanúsítottként hallgatták ki B.J.-t, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. Ellene készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában