ellenőrzés

2020.02.04. 06:09

Szerb cigarettacsempészeket fogtak az M1-esen

A rendőrök a két autóban 17 ezer doboz szerb zárjegyű cigarettát találtak, amelynek összértéke megközelítette a nyolcmillió forintot.

Kemma.hu

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint fokozott ellenőrzést hajtott végre négy megye rendőr-főkapitánysága az M1-es autópályán február 2-án. A főként az illegális migráció kiszűrésére irányuló akció keretében a Komárom-Esztergom, a Győr-Moson-Sopron, a Pest és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai működtek együtt. Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 93-as kilométerszelvényben vezettek ki az egyenruhások két személygépkocsit február 2-án délután.

17 ezer doboz cigarettát foglaltak le a rendőrök (Fotó: Police.hu)

Mindkét gépkocsit szerb állampolgár vezette. A rendőrök átvizsgálták a két autót, amelyekben körülbelül 17 ezer doboz, szerb zárjegyű cigarettát találtak, amelyek értéke gépkocsinként megközelíti a nyolcmillió forintot. A két sofőrt elfogták, majd átadták őket a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

A rakomány csempészáru kocsinkénti értéke megközelítette a nyolcmillió forintot (Fotó: Police.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában