elismerés

2019.12.11. 20:00

Az év iskolarendőrének választották az oroszlányi körzeti megbízottat

Az oroszlányi rendőrség körzeti megbízottja Budapesten vehette át a díjat a VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon.

Kemma.hu

A főtörzsőrmester Budapesten vette át a díjat Dr. Halmosi Zsolt vezérőrnagytól

Forrás: Police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint Komárom-Esztergom megyéből Jencsekity Zoltán rendőr főtörzsőrmester vehetett át az év év iskolarendőre díjat, amelyet az Országos Balesetmegelőzési Bizottság ítélt oda az oroszlányi rendőrnek. A 2019-es évben kiemelkedően teljesítő iskolarendőröknek az elismerést december 9-én Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át Budapesten, a VI. Országos Iskolarendőr Szakmai Napon.

A főtörzsőrmester Budapesten vette át a díjat Dr. Halmosi Zsolt vezérőrnagytól
Fotó: Police.hu

A díjat átvevő főtörzsőrmester az Oroszlányi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja, aki iskolarendőrként két iskolában is tevékenykedik. Kiváló és rendszeres kapcsolatot ápol az oktatási intézmények vezetőivel és az ott tanuló diákokkal. Aktívan részt vesz az iskolai rendezvényeken, ugyanakkor baleset-megelőzési programokat is rendszeresen szervez.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2008. szeptember 1-jével hirdette meg az „Iskola rendőre” programot, amelynek célja a gyermekek közlekedési ismereteinek bővítése, a fiatalok felelősségteljes és szabálykövető közlekedésre nevelése, valamint a közúti közlekedési balesetek megelőzése. A bizottság több éve jutalmazza azokat a rendőröket, akik a programban példaértékű munkát végeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában