korlátozás

2019.07.01. 16:48

Teljes útzár volt az esztergom-kertvárosi körforgalomnál gázszivárgás miatt

Elvágtak egy gázvezetéket az esztergom-kertvárosi körforgalomnál. A katasztrófavédelem és a gázszolgáltató is a helyszínen volt.

F. M.

Forrás: beküldött

Friss információk:

A gázművek a problémát elhárította, az útzárat a rendőrség 18 órakor feloldotta.

Erről írtunk korábban:

A rendőrség tájékoztatása szerint egy munkagép elvágott egy gázvezetéket július 1-jén Esztergom-Kertvárosi körforgalomnál. Egy villanyvezetéket akartak átvezetni az út alatt, de a gázvezetéket véletlenül elvágta a munkagép a munkálatok közben. A forgalmat jelenleg korlátozzák, és teljes útzár mellet hárítják el a veszélyt, az esztergom-kertvárosi körforgalom teljes egészében le van zárva.

Fotó: beküldött

A katasztrófavédelem szóvivője, Jenei Krisztián a Kemma.hu-t arról tájékoztatta, hogy a helyszínen van az Esztergomi Hivatásos Tűzoltók egy egyésége. A gázszolgáltató is a helyszínre érkezett, hogy a gáz kiáramlását megakadályozza és helyrehozza a hibát. Egy olvasónk arról tájékoztatta a Kemma.hu-t hogy az esztergom-kertvárosi körforgalomnál gázszag terjeng.

Fotó: beküldött

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában