szem előtt

2019.05.13. 08:16

Ennyi erővel a rendőrségre is besétálhatott volna a droggal a tatabányai férfi

Néha az ember azt nem veszi észre, ami kiszúrja a szemét, de azért munkahelyen, az öltözői padon hagyni a drogot az önsorsrontás új szintjét jelenti.

Kemma.hu

Rendszeresen annak a társasháznak a pincéjében éjszakázott a 23 éves férfi, amelynek egyik lakásából betépve kiugrott a közelmúltban.

Forrás: Shutterstock

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki környei munkahelyére kábítószert vitt be, majd szem előtt, az öltözőben hagyta azt. Kábítószer birtoklás vétsége miatt felelhet a tatabányai férfi, ráadásul nem először. 2017 decemberében is elítélték, ezért az ügyészség azt indítványozta, hogy a járásbíróság tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett fogházbüntetésre ítélje, valamint kötelezze a nyomozás során felmerült 127 ezer 349 forint bűnügyi költség megfizetésére.

Dr. Horváth Sándortól, a megyei főügyészség helyettes szóvivőjétől megtudtuk: a tatabányai férfi valamikor 2018. június 21-e előtt vásárolt drogot. Az nem derült ki, hogy pontosan hol és kitől, de az biztos, hogy a kábítószer egy részét elfogyasztotta, a maradékot pedig magával vitte környei munkahelyére.

Amikor munkaruhába öltözött át, kivette nadrágja zsebéből és az öltöző padjára tette drogot, majd ott is felejtette, és azt egy munkatársa találta meg. Ezt követően értesítették a rendőrséget, az egyenruhások pedig a fémtégelyben tárolt kábítószert lefoglalták, a későbbi vádlott ellen pedig eljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában