csúnya bukta

2019.05.12. 07:41

A betépett tatai sofőr átült az anyósülésre, de nem jött be a trükk

A 31 éves férfi, hogy stílszerűek legyünk, elég átlátszó trükkel akarta megtéveszteni a rendőröket a tatai éjszakában. 3 napon belül bíróság elé is állítják.

Sz. A.

A 31 éves férfi, hogy stílszerűek legyünk, elég átlátszó trükkel akarta megtéveszteni a rendőröket a tatai éjszakában. 3 napon belül bíróság elé is állítják.

Forrás: Shutterstock

Mint egy rossz vígjátékban, olyan „trükkel” akarta megvezetni a rendőröket az a 31 éves tatai sofőr, akit május 11-én este állítottak meg a városban. A férfi egyébként már őrizetben van, és 72 órán belül, gyorsított eljárásban bíróság elé is állítják. Lesz miért felelnie, az biztos.

A férfi, amikor megállították a rendőrök, nemes egyszerűséggel átült az anyósülésre, és tagadta, hogy ő vezette volna az autót, aztán bevallotta: azért akarta megtéveszteni a rendőröket, mert eltiltották a járművezetéstől. Ez azonban még csak a kezdet volt. A kocsi ugyanis ki volt vonva a forgalomból, így még a láthatatlan sofőr sem vezethette volna, és másik rendszámot is szereltek rá. A helyzet csak fokozódott, amikor az autó kesztyűtartójában kábítószergyanús port és tablettákat találtak az egyenruhások.

A sofőrt (az igazit, nem a láthatatlant) elő is állították a Tatai Redőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív lett, így ellene kábítószer birtoklása vétség és egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt indult eljárás. A férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették, és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

Címkék#drogügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában