baleset

2019.04.14. 14:25

Karambol történt a Május 1. úton

Három ember is megsérült a tatai éjszakai balesetben. A helyiek szerint gyorsulási verseny miatt karamboloztak az autók, de ezt rendőrség cáfolta.

Kemma.hu

A két autóból az egyik

Forrás: BM OKF

Összeütközött két autó két autó április 14-én hajnalban Tatán a Május 1. úton. Csekéné dr. Laczkó Melinda tűzoltó alezredes a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a baleset a Május 1. út és a Keszthelyi utca kereszteződésében történt. A helyszínre a tatabányai hivatásos tűzoltók érkeztek, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben három ember sérült, akiket a mentők kórházba szállítottak.

A két autóból az egyik (Fotó: BM OKF)

A Tatai csevegő Facebook-csoportban arról beszélnek a hozzászólók, hogy többen látták: az autósok gyorsulási versenyt rendeztek a tatai éjszakában, és a két autó a Május 1. úti körforgalomtól nagy sebességgel közlekedett a Keszthelyi utca irányába. Az egyik autó be akart sorolni a másik elé, de a manőver nem sikerült, így összeütköztek. A rendőrség cáfolta ezeket a feltevéseket, méghozzá olyannyira, hogy nem is egy irányból érkeztek a kocsik a kereszteződéshez, ahol a baleset történt végül, hanem a kanyarodó nem adott elsőbbséget a Május 1. úton érkező járműnek.

A közúti versenyzés egyébként sajnos tényleg előfordul a térségben. Legutóbb Tatabányán kaptak „lencsevégre” egy autóst a rendőrök, amikor egyikőjük versenyzés közben 120 kilométer per órás sebességgel száguldott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában